Tuesday, January 11, 2011

TEKA-TEKI TEKA-TEKUK @CERITA-CERITI IBU AYRA

Syarat penyertaan:

1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra.

2. Copy banner di atas dan buat satu entri bertajuk Teka-Teki Teka-tekuk @Cerita-Ceriti Ibu Ayra. Banner wajib dilinkkan terus ke entri ini.

3. Dalam entri tersebut juga harus ada jawapan kepada teki-teki aku nih:

Soalan: Macam mana ayra nak dapatkan feel untuk tido? (sebab tu la banner tu gambar ayra tgh tido)

Contoh jawapan: cium bantal busuk, hug bear-bear kesayangan, main pusat dll.

Oklah, aku baik hati so aku bagi dua klu iaitu
i) lain dari yang lain
ii) Ayra dan ibu

Korang boleh bagi 2 jawapan berbeza dalam satu entri.

3. Tag 3 orang kawan korang untuk join teka-teki teka-tekuk nih.

4. Last sekali komen di entri ini beserta id follower dan URL entri korang kat comment box entri nih sahaja.

Hadiah akan diberikan kepada peserta yang memberikan jawapan paling tepat dan cepat. Kalau takdak yang tepat, aku ambik yang sipi-sipi tepat. Hadiah bergantung kepada siapa yang bagi jawapan yang betul.

Dateline: 11.1.11 (i like '1')

12 comments:

nanakimie said...

join:)

id:nanakimie

http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

Nad @ MamaZakwan said...

nk join:)

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

tq

Cute MuM said...

salam..

Id. Folower :Cute Mum

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

tolong Vote me boleh?
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/tolong-vote-me-boleh.html

TQ

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

Biqque said...

jemput masuk contest i ek? gambar travel :D

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

nadratul said...

joined :)
ID follower : nadratul

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

Yan said...

tak reti nak linkkan banner dgn entri..
leh tak letak banner pastu link entrinye kt bawah je

nEa FleriDa / nIL said...

salam.

nil join.

http://neaflerida.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

Wan Anis Sorfina said...

slm ros

http://wananissorfina.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

Yan said...

salam ibu ayra
ok entri dah siap

http://www.mayaqarmyla.net/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

harap mengenala yerkk hehhe

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
dh join,dtg terjah k

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

cikpuanhady said...

Salam..saya join.entri autopublish jam 7 pagi nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-cerita-ceriti-ibu.html

thanks..

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online