Thursday, January 13, 2011

GA 3RD BLOG BESDAY BY KAK YONG


Jom join!

Klik SINI.

Dateline: 11 Feb 2011

Nak join kategori 4 untuk blog utama ku Cerita-Ceriti Ibu Ayra sebab header dan signature kat blog tu adahah hasil kerja tgn ku sendiri, sesimple mungkin dengan hanya menggunakan kaedah yang ikut suka hati. Kalau dapat yang lagi cantik dan menarik pasti ramai yang tertarik nak jenguk blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra tu kan?

4 comments:

kakyong said...

salam ros,

kakyong dtg terjah...
kreatip juga header yg ros buat tu... senada dgn background
signature la perlu yg baru.. ;)

tunggu yer apa kata juri.. :)
gud luck..

Ibu Ayra said...

salam kak yong...

header tu ros pakai banner sedia ada kat blog yg bagi background free... teringin jugak nak header tersendiri... means tak sama dgn sesapa pun... anyway, TQ kak yong sudi jenguk blog kecik nih...

kakyong said...

owhh.. dr banner yg sedia ada... ingatkan Ros buat sendiri...

sbb kakyong pun jenuh kena kreatip nak buat camtu... ekekkeke...

Ibu Ayra said...

kak yong, tu la nak menang banner n signature... boleh melengkapkan blog pink kecik ros tu... harap2 ada rezeki...amin...

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online