Friday, March 18, 2011

ATTENTION PESERTA 4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA

Terima kasih pada semua yang sudi join giveaway sempena Anniversary aku dan en abu yang ke-4. Terima kasih juga di atas doa2 kalian semua. Hanya Allah yang mampu membalas.

Mohon maaf di atas kelewatan perjalanan giveaway ini di atas sebab2 yang sangat2 aku tak dapat elakkan. Mungkin ramai yang dah tahu dan ramai jugak yang tak tahu yang aku baru discaj dari wad minggu lepas. Alhamdulillah kesihatan aku beransur pulih dan hampir pulih sepenuhnya. Cuma masih di bawah pemerhatian doktor.

Ok, buat semua peserta, korang check nama korang kat side bar sebelah kiri blog Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra. Ada tak nama korang?

Kalau takdak, sila informkan kepada aku selewat2nya 20 Mac 2011 (11.59mlm).

Harap Maklum.

6 comments:

Adyshariz said...

ok ros dah ada..hehe

kesian awak, sakit ker kalau kene camtu, tapi mesti gatal kan..

take care k

Ibu Ayra said...

aisha: ok...

ros tak rasa gatal tapi berdenyut2... time kat wad tu doc bagi painkiller, tahan le sket.. TQ!

transformed housewife said...

masuk wad rupanya. take care dear. Klik HB for u.

Ibu Ayra said...

transformed housewife: TQ! tunggu result yer...

cikpuanhady said...

semoga sembuh sepenuhnya..nama me ada..thanks..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Ibu Ayra said...

has: tq ye... gudluck to u...

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online