Tuesday, March 1, 2011

CUBA TEKA KE MANA KAMI NAK PI?

Aku nak buat satu teka-teki giveaway. Just follow syarat2 mudah kat bawah:

1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra

2. Letak banner blog (mcm kat atas) di sidebar beserta link ke ENTRI INI sahaja.

3. Buat satu entri yang bertajuk 'CUBA TEKA KE MANA KAMI NAK PI' dan entri itu perlu ada:

- banner blog aku dan backlink ke ENTRI INI sahaja.

- jawapan korang bagi soalan berikut:

Ke mana aku sekeluarga akan pergi bercuti pada 4-6 Mac nih?


KLU: i) tak jauh sangat dari Perlis

ii) L.U.A.R

iii) bendera - 3 warna.

- masukkan sekali pilihan hadiah korang, samada INI atau INI.

Itu sahaja. Teka-Teki GA nih akan tamat pada 28 Feb 2011 (11.59mlm).

Akan ada hanya seorang pemenang. Jawapan yang paling tepat akan dipilih. Kalau terdapat jawapan yang sama, peserta pertama yang menjawab dengan jawapan tersebut akan dikira sebagai pemenang. Harap maklum.


4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA masih berlangsung sehingga 9 Mac 2011. Pada yang belom join, sudi2kanlah join yer. Hadiah dari tempat percutian saya menanti anda.


11 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

salah satu link tu tak valid...
saya belum buat pilihan hadiah...

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower -) my shaizhar blog contest

link -)

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

Fadzillah Kamarudin said...

ok...
saya dah modify...
=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

as salam..K.atie dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

fadwa said...

salam akak..
wawa join lagi:)

id follower:fadwa daud

http://stayinheart.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

thanks akak:)

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

NOOR FATIN said...

saya joinn!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

:) check yaa

cikpuanhady said...

salam..saya join..entri autopublish jam 1.36 petang nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..dah klik hb..

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

TQ

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html
tq

Huda said...

join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online