Thursday, March 10, 2011

4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA

Sticky post sehingga 10 Mac 2011

Bulan depan, genaplah 4 tahun aku dan en abu dinikahkan. Bulan Mac jugaklah genap 10 tahun aku 'couple' dengan en abu. Dengan itu, aku nak meraikan Ulangtahun kami berdua dengan korang semua. Aku nak bagi hadiah untuk korang yang bertuah. Tapi dengan syarat:


1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra. (TQ in advance!)

2. Letak banner di atas di side bar blog korang beserta dengan linknya sekali.

3. Buat satu entri dengan tajuk 4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA. Pastikan ada banner di atas juga dengan backlink ke entri ini.

4. Dalam entri itu, korang wish/doakan kebahagiaan aku dan en abu sekeluarga. Buat sekreatif mungkin. Nak buat simple pun boleh. Terpulang. (korang diizinkan kalau nak pakai gambar2 dalam blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra)

5. Last sekali, tinggalkan link entri korang tu kat entri INI sahaja.

Hadiah akan diberikan berdasarkan 2 kategori:

i. Seorang pemenang untuk entri yang paling menyentuh hati aku

dan

ii. Seorang pemenang untuk Lucky Draw untuk penyertaan lain (pemenang (i) akan dikecualikan dari kategori nih)

Hadiahnya aku belum decide lagi tapi insyaallah souvenir yang akan ku beli time aku holiday bulan depan.

Kalau penyertaan menggalakkan, mungkin aku akan tambah bilangan pemenang.

Dateline: 9 Mac 2011 (My 4th Anniversary)

23 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam....K.atie dah join GA nie..jemput ziarah yer..makasih

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Myra Jay said...

Dah join..

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

nanakimie said...

join:)
http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

..m@m@ T0meLL.. said...

Nak join gak

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

NoRmaSTuRa said...

saya pon join jgk:

http://normastura2u.blogspot.com

NoRmaSTuRa said...

http:normastura2u.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

TQ

zue damia said...

salam ros
saya pon nak join gak

http://dzazue8180.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

eb ezrin2 said...

nak join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html
tq
id: eb ezrin

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

mela said...

Kak ross..akka dah join..

http://mela2mela.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Imaan09 said...

saya join ye..

http://imaanlucky09.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Mama Zharfan said...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

join jugak...
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/03/anjuran-blog-cerita-ceriti-ibu-ayra-dan.html

fa10 said...

saya join,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

miera momo chan said...

miera join!

id follower:miera momo chan

http://mieramomochan.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

Adyshariz said...

assalam ros

aisha join ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

moga ceria..
TQ

tiefazatie said...

salam sis..ifa join yaa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

tp xpandai plak nk wat kreatif2 nie..
sbb xde pngalaman nie..blur terus..hihi

cikpuanhady said...

salam..me join dan dah klik hb..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

thanks..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Hana Kirana said...

salam... ade terima tak entry Hana kirana... kalau belum...http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

i siapkan pada 23.2.2011.....

Ibu Ayra said...

terima kasih pada semua yang sudi join...tima kasih tak terhingga di atas doa2 kalian... gudluck!

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online